Annons

Stjärnor förlänger med Växjö Vipers

Publicerad 14 mars 2017
Foto: FILIP SJÖFORS, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: FILIP SJÖFORS, SMÅLANDSPOSTEN

På torsdag är det dags för SM-slutspel för Växjö Vipers. Pixbo väntar och matchserien inleds i Fortnox Arena.

Två dagar före presenterar klubben en annan mycket positiv nyhet. Ludwig Persson, André Andersson och Oliver Johansson har skrivit på nya kontrakt.

Annons

– Vi är både glada och mycket stolta att dessa spelare tror på det arbete som görs i vår klubb. Vi bygger för framtiden tillsammans med spelare som har höga mål och arbetar medvetet för att nå dem, säger sportchefen Johan Schönbeck i ett pressmeddelande.

Persson och Andersson är lokala produkter som fostrats i närområdet. Oliver Johansson kom till Växjö Vipers för två säsonger sedan och har haft en imponerande utveckling.

– Det betyder jättemycket att vi får jobba vidare med kontinuitet mot höga mål. Här har vi tre unga spelare som redan nu visat enormt hög kapacitet. Alla tre kommer att göra sitt yttersta för att ta både laget och sig själva till nya nivåer säger tränaren Niklas Nordén som också nyligen förlängt sitt avtal.

Mer Växjö Vipers i dagens slutspelsprogram på VXOnews. Christopher Holmér var gäst i studion. Se programmet här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons