Annons
Nöje

Stjärnorna på slottet till Växjö

Växjö • Publicerad 23 maj 2018
Foto: Anna-Stina Luttrén

Förra året spelades SVT-programmet Stjärnorna på slottet in på Teleborgs slott. Nu står det klart att programmet återvänder till Växjö med fem nya stjärnor i sommar.

Årets säsong spelar in i Växjö med komikern och skådespelaren Sven Melander, deckardrottningen Camilla Läckberg, skådespelerskan Kajsa Ernst, skådespelaren och blivande författaren Alexander Karim samt skådespelerskan och regissören Lena Söderblom som deltagande stjärnor.

Annons

– Jag är så glad över årets stjärnor – ett härligt gäng som spänner så långt över både genrer och generationer. Nu får vi träffa personerna bakom Fru Papphammar, Sällskapsresans Berra, Eivor i Masjävlar, Advokaten Frank och deckardrottningen Camilla! Nu ser vi fram emot öppna samtal och att vi tittare får vara med om en spännande resa tillsammans med Lena, Sven, Kajsa, Alexander och Camilla, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

Den kände tv-kocken Tareq Taylor, bland annat vinnare av Kockarnas Kamp är årets kock.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons