Annons

Stockholmsintresse för Lakersspelare

Publicerad 27 januari 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Djurgården vill ha Växjö Lakers anfallare Patrik "Peppe" Lundh, skriver MrMadhawk på sin blogg. Enligt bloggen bekräftar stockholmsklubbens sportchef Joakim Eriksson intresset.

– Vi har hört oss för om honom. Han och Växjö vet om att vi är intresserade, säger han.

Annons

Lundh har tidigare spelat juniorhockey i just Djurgården men kommer ursprungligen från Lidingö. Enligt en källa med bra insyn i klubben är han i stort sett klar för klubben, skriver MrMadhawk på bloggen.

– Han spelar bra i Växjö, han passar bra in i det sättet vi vill spela och träna på. Och den roll han skulle kunna få hos oss skulle nog kunna vara bra, säger Joakim Eriksson.

Det ska, enligt källor till bloggen, finnas ett färdigt förslag att ta ställning till för Växjöanfallaren och att intresset är ömsesidigt mellan parterna. Däremot kommer inget presenteras förrän efter säsongen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons