Annons
Växjö

Stor lokal ledig i gallerian

Växjö • Publicerad 4 januari 2018
Foto: Nadia Hagberg

Under hösten har Linnégallerian genomgått en stor ombyggnation och arbetet kommer att fortsätta under våren. Enligt fastighetsägaren Agoras affärsområdeschef Catarina Löfgren går det helt enligt tidsplanen.

– Det är otroligt spännande med den ombyggnation som görs i gallerian och vi har flera invigningar som väntar under våren och hösten i år. Först ut att öppna blir Kronans apotek, vars nya lokaler förbereds just nu. Sedan blir det O‘learys, Pinchos, Strössel och sist Nordic Wellness tur, säger hon till VXOnews.

Annons

Det finns fortfarande en lokal i gallerian som inte har hyrts ut än. Agora för dialog med flera intressenter men efterlyser fler och gärna lokala entreprenörer.

– Det är en helt fantastisk yta som passar till någon som vill göra något spektakulärt i Växjö. Lokalen är på 600-700 kvadratmeter och vi ser gärna någon typ av verksamhet som erbjuder nöje, mat och den typen av kundupplevelse. Vi vill gärna ha en lokal stjärna som går in i gallerian, säger Catarina Löfgren.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons