Annons

Storföretaget i samarbete med DFF

Växjö • Publicerad 31 mars 2018
Foto: Smålandsposten

OnePartnerGroup har klivit in som samarbetspartner till Växjö DFF. Förutom sponsring kommer storföretaget bland annat att erbjuda spelarna möjlighet att utvecklas och stärka sina personliga varumärken.

– Det känns fantastiskt kul att OnePartnerGroup går in som samarbetspartner. Vi är båda snabbt växande, relativt nya på våra marknader och mycket framgångsrika. Tillsammans med OnePartnerGroup kommer vi att kunna hjälpa tjejer som elitidrottar att hitta rätt i sina val av arbete utanför och efter sin idrottsliga karriär. För Växjö DFF och våra spelare känns det fantastiskt och spännande, säger Anders Bergstrand, klubbchef i Växjö DFF, i ett pressmeddelande.

Annons

En av spelarna, nyförvärvet Elin Åkerman, arbetar som affärsstöd hos just OnePartnerGroup. Företaget hoppas kunna anställa fler spelare till sig själva eller som konsulter till sina kunder. Dessutom ska parterna verka för att bidra till jobba för nyanlända.Sedan tidigare sponsrar OnePartnerGroup lag som Växjö Lakers och Öster.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons