Annons

Storföretaget i samarbete med Växjö

Publicerad 31 maj 2017
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

150-årsjubilerande VIDA AB ingår ett samarbete med Växjö DFF och kommer synas på Elitettan-lagets matchtröjor.

– Vi tar vår sponsring på allvar och försöker fördela vår sponsring på ett så klokt och rättvist sätt som möjligt. Med anledning av det kändes det därför helt rätt att i detta läge gå in och stötta Växjö DFF. Vi ser en klubb för tjejer som drivs på ett professionellt och långsiktigt sätt. Klubben är för alla och man har stort fokus på att inte bara satsa på eliten utan låta alla vara med. Att de även driver ett integrationsprojekt där de låter idrotten förena är något vi på VIDA ser mycket positivt på, säger Joanna Kron, informationschef VIDA AB, i ett pressmeddelande.

Annons

Växjö DFF är väldigt glada och stolta över att VIDA, med omkring 1000 anställda, blir ny samarbetspartner.

– Att ett företag som VIDA AB ser vikten av att satsa på oss tjejer är fantastiskt kul och det ska bli hedrande att spela med deras logga på våra kläder i Elitettan ”, säger Anna Anvegård, spelare och skyttedrottning i Växjö DFF, säger lagets skyttedrottning Anna Anvegård i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons