Annons

"Större chans att jag spelar i Åryd"

Publicerad 29 juni 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Jonathan Levi har gjort en mycket bra vår i Östertröjan. Det har väckt allsvenska klubbars intresse och sedan tidigare är det känt att Hammarby varit intresserade. Nu rapporterar Barometern att även Kalmar FF vill köpa loss 21-åringen, som har kontrakt med Öster över säsongen 2019. Enligt tidningen ska Levi ha varit på besök i Kalmar, något som han själv förnekar till Smålandsposten.

– Jag har bara varit i Kalmar en gång i hela mitt liv. Det var när vi spelade träningsmatch där i våras. Det är större chans att jag spelar med Denis Velic i Åryd än att jag skriver på för Kalmar FF, säger han till Smålandsposten.

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="sv" dir="ltr">Vi kan varken bekräfta eller dementera ryktet att <a href="https://twitter.com/JonathanLevi_">@JonathanLevi_</a>är på ingång. Han var dock och bekantade sig med faciliteterna förra veckan</p>&mdash; Åryds IK (@aryds_ik) <a href="https://twitter.com/aryds_ik/status/880466342771642369">June 29, 2017</a></blockquote>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons