Storseger på Myresjöhus Arena

Publicerad 12 april 2016
Denis Velic. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Richard Donkor, Fritiof Björkén, Denis Velic, Elmin Nurkic och Mehmed Hafizovic stod för Östers fem mål när de vann en storseger hemma på Myresjöhus arena över Tvååkers IF.

2 345 personer var på plats och såg Växjös målrika match som avslutades med 5-0 till hemmalaget.

Matchen började med att Isaac Shaze drog på sig en varning, men det hindrade inte Österspelarna från att dominera matchen. Öster hade allt kreativt och offensivt spel samtidigt som Tvååker fiskade efter kontringar.

I slutet av första halvlek stod det 1-0 till Öster och Mario Vasilj avslutade med att nicka i ribban.

En minut in i andra halvlek passade Richard Donkor till Fritiof Björkén som sköt den på halvvolley rätt i nättaket. 2-0 till Öster.

Det bjöds på ny målchans när Mario Vasilj nickade ut bollen precis utanför förstastolpen.

I andra halvlek lade Denis Velic enkelt in bollen i ett halvöppet mål, med uppbackning av Richard Donkor. Tre minuter senare blev det åter igen målglädje när Elmin Nurkic tog bollen helt på egen hand genom hela Tvååkers försvar. Avslutningsvis satte Mehmed Hafizovic det femte och sista målet på stopptid efter en framspelning av Denis Velic.