Annons

Strand får lämna Lyngby

Publicerad 7 februari 2018
Foto: Lydia Arvidsson Shukur

Trots att deadline löpte ut vid midnatt har Lyngby inte kunnat betala ut spelarlönerna. Det innebär att Simon Strand, som lämnade Öster för den danska klubben i början av januari, får lämna klubben om han vill. Han är fri att leta efter en ny klubb.

Lyngby har stora ekonomiska problem och riskerar konkurs. Det är inte bara spelarna och klubben som kan drabbas av det. Öster har inte fått övergångssumman för Strand och det sägs inte vara en prioriterad post för en eventuell konkursförvaltare.

Annons

Flera klubbar, bland annat Aston Villa i England, sägs ha visat intresse för att investera och köpa Lyngby. Men parterna har än så länge inte kommit överens.

Fotbollstransfers.com har sedan tidigare rapporterat att flera allsvenska klubbar jagar Simon Strand. Djurgården ligger enligt sajten bäst till.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons