Annons

Succé för nya butiken

Växjö/Stockholm • Publicerad 7 mars 2018
Foto: Maria Rosenlöf

Förra helgen öppnade Svenssons i Lammhult en helt ny butik i stockholm. I populära Mood Stockholm slog den nya butiken upp dörrarna och det blev succé direkt.

Enligt Svenssons i Lammhult slog både besöksantalet och försäljningarna förväntningarna och kunderna var mycket positivt. Butilken i Mood Stockholm är kedjans minsta butik hittills.

- Vi är mycket nöjda med hur vi har lyckats koka ner vårt sortiment och erbjudande för att kunna visa upp Svenssons som helhet om än i mindre kostym. Alla positiva kommentarer från kunder och besökare samt öppningsdagarnas resultat överträffade mina förväntningar, något jag är otroligt stolt över och riktar en stor tacksamhet till våra fantastiska kunder och medarbetar, säger vd Jörgen Bitzekis i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons