Annons

Succékomiker till Växjö

Publicerad 31 mars 2017
Foto: Dennis Wernersson, Smålandsposten
Foto: Dennis Wernersson, Smålandsposten

20-årige Carl Stanley gör stor succé som komiker i tv-program och på internet. I höst ger han sig ut på Sverigeturné med sin första soloföreställning "Ärligt talat". Ett av stoppen på turnén blir Palladium i Växjö, dit han kommer den 16 november.

– Det är renodlad standup. Jag tar helt enkelt upp det jag tycker är roligt och det senaste året har det handlat ganska mycket om skillnaderna som jag märkte när jag flyttade till Stockholm och om att se min hemort Helsingborg, min släkt och mina vänner på lite avstånd. Jag kommer ta upp allt det jag gillar med Skåne, men självklart även rasismen och de andra dumheterna, säger Carl Stanley i evenemangsbeskrivningen.

Annons

Under sin första säsong i Parlamentet gjorde han succé med flera delar som fick viral spridning. Bland annat denna, där han ska langa fika:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KLFeiLePSsQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons