Annons

Succétränaren förlänger med Vipers

Publicerad 2 mars 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Vipers förlänger kontraktet med tränaren Niklas Nordén. Trots att han har ett år kvar på sitt avtal förlänger parterna med ytterligare ett år, till och med säsongen 2018/2019.

– Niklas har varit en oerhört viktig del i det arbete som gjorts i Växjö Vipers sedan vi gick upp i SSL 2013. Både laget och de individuella spelarna har haft en positiv utveckling och vi är övertygade om att en kontinuitet i detta arbete är den absolut rätta vägen säger Johan Schönbeck, sportchef i Vipers i ett pressmeddelande.

Annons

Vipers har tagit stora kliv under sina fyra säsonger i den högsta serien. Niklas Nordéns succé i laget har också gett eko ut i Innebandy-Sverige och han har nämnts i snacket om vem som blir ny förbundskapten för herrlandslaget i innebandy, vilket alltså inte blir fallet nu.

– Föreningen är i en spännande utvecklingsfas och där min roll får handla om att fostra elitspelare samtidigt som att jobbet för SM-guldet blir allt påtagligare och kommer allt närmre vår verklighet. Detta är en roll som passar min fortsättning och ambition perfekt. Att jaga ett SM-guld kräver både kontinuitet och hängivenhet från inblandade, säger Niklas Nordén.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons