Annons

Sundquist om Erikssons flytt

Publicerad 6 april 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Tingsryds forwardsstjärna Johan Eriksson lämnar klubben. Vid lunchtid på torsdagen presenterades han som nyförvärv i Modo. Kontraktet är tvåårigt.

– En spelare som överraskat mycket den gångna säsongen. Men precis som efter förra säsongen måste vi dessvärre bara acceptera att vi riskerar att förlora bra spelare när storklubbarna kommer med stora plånboken. Det är bara att önska Johan lycka till, säger Tingsryds tränare Magnus Sundquist.

Annons

Tingsryd har hittills värvat Andreas Ljunggren, Kim Tallberg och Mathieu Tousignant. Det lär bli ganska stor omsättning även i vår.

– Vi får åter försöka hitta spelare till den ekonomi vi har. Vi har i två år visat att man kan vara med om man har rätt kontakter och med bra research. Det är planen också kommande säsong. Det jobbet är påbörjat sedan länge, säger Magnus Sundquist till VXOnews.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons