Sverige överkörda av regerande mästarna

Publicerad 4 maj 2017

Efter drömpremiären mot Slovakien i U19-VM i innebandy i Växjö, som slutade med vinst med 13-0, ställdes det svenska landslaget mot de regerande mästarna Finland. Trots att Sverige tog ledningen var det grannlandet som enkelt kunde vinna matchen.

Första perioden slutade 2-1 till Finland men tidigt i den andra drog finländarna ifrån genom att göra fyra mål inom loppet av mindre än tre minuter.

Målkalaset i Vida Arena fortsatte och Finland vann till slut matchen med 14-7. På fredagskvällen väntar den tredje och sista gruppspelsmatchen för Sverige, då Danmark står för motståndet i Vida Arena.