Annons
Växjö

Sveriges bästa café finns i Växjö

Växjö • Publicerad 14 maj 2018
Foto: Alexander Hall

Under måndagen korades åtta vinnare på White Guide Café årliga release. Vinnaren av det finaste priset ”Årets Bästa Café” är PM Bröd & Sovel i Växjö.

”För att ha skapat ett heltäckande utbud samtidigt som man bevarat fokus på varje enskild del av fikaupplevelsen – här vill vi sitta hela dagen och njuta av allt från högklassiga desserter och surdegsbröd till champagne!”, står det i ett pressmeddelande.

Annons

PM Bröd & Sovel fick högst totalpoäng, tillsammans med R C Chocolat i Sigtuna och Olof Viktors Bageri och Café i Glemmingebo. Av 40 möjliga poäng fick de 36. Men eftersom Växjöcaféet fick den högsta summan av dryck- och bakverksbetyget står de som vinnare.

– Detta är ju helt fantastiskt! Det känns verkligen som ett kvitto på det teamwork som är Bröd & Sovel, att vi alltid strävar efter att bli ännu bättre och fortsätta utvecklas. Och att alla små detaljer till slut blir en grym helhet, säger Ia Ahlsgård, ansvarig på Bröd & Sovel, i ett pressmeddelande.

Med på White Guide Cafés lista för 2018 finns flera caféer i Växjö. Läs mer nedan.

Ia Ahlsgård, ansvarig för PM Bröd & Sovel
Ia Ahlsgård, ansvarig för PM Bröd & SovelFoto: Alexander Hall

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons