Annons

Taggat Taif till attack

Publicerad 22 januari 2016
Magnus Sundquist och Taif ryter till. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Magnus Sundquist och Taif ryter till. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Taif har haft en matchfri vecka, men spelare och ledare har tänt till ordentligt ändå. Anledningen – reportage i riksmedia. De har haft ett tydligt fokus på ekonomi och SHL-krav och tränaren Magnus Sundquist och spelarna har nu beslutat sig för att sluta svara på frågor om det.

– Vi är trötta på att alla reportage är snack om pengar och ingenting om spelarnas och lagets prestation, att de leder allsvenskan efter 39 rundor och hemligheten bakom det. Nu är det fokus på hockey för oss och vi vill fortsätta att leverera som vi gjort från den 12 september, säger Magnus Sundquist.

”Vi-mot-dem"-känslan i omklädningsrummet har alltså vuxit i veckan, trots att Taif inte spelat en enda minuts allsvenska hockey. Nästa sportsliga utmaning för Taif är Vita Hästen. Laget hade problem med sjukdomar inför förra helgens match mot Oskarhamn, men när det väl var nedsläpp kunde alla utom Filip Owesson spela. Hannes Johansson och Robin Olsson är två spelare som missat träningar denna veckan. Generellt hostas det dock mindre i omklädningsrummet.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons