Taif förlorade sista grundseriematchen

Publicerad 28 februari 2016

Tingsryd förlorade sista grundspelsmatchen mot Västerås med 3-2 efter förlängning. Taif hade inför matchen inget att spela för, medan motståndarna Västerås hade slutspelsplats inom räckhåll.

Det var också Västerås som inledde målskyttet i matchen men Tingsryd kvitterade tidigt i andra perioden genom Drew Paris. 1-1 stod sig några minuter innan hemmalaget Västerås gick upp i ledning igen.

I den tredje perioden gjorde Emil Forslund 2-2 och sköt matchen till förlängning. Den varade i 2.29 innan Västerås göra avgörande målet och ta extrapoängen.

Förlusten var Tingsryds andra raka men nu flyttas fokus till nästa vecka. På tisdag startar finalspelet mot AIK hemma i Nelson Garden Arena. Finalserien avgörs i bäst av fem matcher.