TAIF-förlust i Timrå

Publicerad 8 mars 2017

Under onsdagskvällen gjorde Tingsryd sin första bortamatch i slutspelsserien inför direktkvalet till SHL. Timrå tog emot taif i NHK Arena.

Timrås Elias Pettersson och Sebastian Lauritzen gjorde 2-0 under första perioden. Under powerplay gjorde Jonathan Dahlén två mål men innan pausvilan reducerade taifs Adam Schmidt och Emil Forslund till 4-2.

Även andra perioden var målrik. Timrås Johan Johnsson och Emil Berglund drog ifrån ytterligare till 6-3. Taifs Johan Eriksson gjorde ett mål innan Jonathan Dahlén gjorde sitt tredje för matchen.

Knappt en minut in i tredje perioden drygade Timrås Marcus Hardegård ut ledningen till 8-3. Innan matchen var över gjorde Niklas Johansson ett mål.

Matchen slutade 8-4 och med förlust för Tingsryd.