Annons

Taif laddar med internmatcher

Publicerad 4 augusti 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Efter fyra ispass är det dags för spelarna i Tingsryds AIF att känna på matchsituationer. Fredag och lördag möts truppen, kompletterad med J20-spelare, i två internmatcher. Tränaren Magnus Sundquist är nöjd med vad han har sett under säsongens första vecka.

– En sak som jag är djupt imponerad av att se är deras fart och driv, engagemang och entusiasm. De kör bara. Oavsett off eller on ice, säger han.

Annons

Enligt Magnus Sundquist har nyförvärven smält in i gruppen ”helt suveränt”. Nu är alla också med på isen. Delar av Zack Phillips bagage är fortfarande på Europaturné, men under torsdagen landade i alla fall hockeyutrustningen i Nelson Garden Arena.

I internmatcherna kommer a-truppen att delas upp i två lag, vit och grön. Varje lag kompletteras med en femma från J20-laget. Samma lag möts både fredag och lördag.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons