TAIF segrade i Smålandsderbyt

Publicerad 1 mars 2017

Tingsryds AIF gick vinnande ur onsdagens Smålandsderby mot Oskarshamn. Matchen slutade 3-2 till bortalaget TAIF.

Det var hemmalaget som tog ledningen efter 16.28 i numerärt överläge. Men bara en minut senare kvitterade Daniel Norbe för sitt Tingsryd.

I andra perioden tog TAIF ledningen genom Johan Eriksson, som i den tredje perioden också skulle sätta matchavgörande målet. Eriksson 3-1-mål gjordes i powerplay, assister av Daniel Norbe.

Med två minuter kvar av matchen gjorde Oskarshamn ett reduceringsmål men det räckte inte länge än att Tingsryd kan fira sin fjärde raka vinst på bortais.