Taif straffade Pantern

Publicerad 24 februari 2016

Häromdagen säkrade Tingsryd en plats i finalspelet och laget fortsätter att vinna. Mot Pantern fick Taif kämpa för segern och det var först på straffar som hemmalaget kunde avgöra.

Tingsryd tog ledningen i matchen genom Adam Perssons mål i slutet av andra perioden. Bortalaget Pantern kom tillbaka i tredje perioden och kunde sätta 1-1 med drygt tolv minuter kvar på matchklockan.

Matchen gick till övertid som blev mållös men i straffläggningen drog Taif det längsta stået med mål av Joakim Högberg och Denny Kearny. Tingsryd fick därmed två poäng och kan fortfarande komma ikapp och gå förbi AIK i tabellen.