Annons

Taifs nyförvärv vill skriva rubriker

Publicerad 2 juni 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Under onsdagskvällen blev Tingsryds AIF:s sista nyförvärv klar. I och med att Zack Phillips skrivit på för klubben är lagbygget inför den kommande säsongen färdig.

– Jag tyckte helt enkelt att det var dags för mig att leta efter andra valmöjligheter än att spela vidare i USA och när Tingsryd kom upp som ett förslag och jag pratade med Magnus (Sundquist) över telefon och han berättade vad han tänkte om min roll och om laget, då var det inte så mycket att fundera på, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Han har de senaste åren spelar i AHL och beskriver sig själv som en offensiv spelare som först och främst är spelfördelare.

– Jag ser fram emot att komma till Tingsryd och skriva rubriker precis som jag förstått att laget gjorde förra året, säger Zack Phillips till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons