Annons

Taifs sköna skadebesked

Publicerad 23 februari 2016
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten

Taif har säkrat en allsvensk final mot AIK, trots att tre omgångar återstår. Hemmamatch mot Pantern och bortamöten med Oskarshamn och Västerås avslutar grundserien. Kampen om att bli serieetta lever fortfarande och ger hemmafördel i kommande final.

Taifs viktige center Niklas Johansson kunde inte spela i måndagens match mot BIK Karlskoga, men han är på bättringsvägen. Han kommer inte spela i onsdagens match. Däremot kan han vara tillbaka till någon av de avslutande matcherna.

Annons

Den 30-årige centern gör en helt makalös säsong, precis som hela Taif. Han har noterats för fem mål och 29 assist och ligger delad tvåa i lagets interna skytteliga. Dessutom är han Taifs bästa tekare.

Det är redan klart att Taif kommer att inleda matchserien hemma i Nelson Garden Arena. Eftersom AIK delar arena med Djurgården måste de börja borta. Finalmatch nummer ett spelas den 1 mars.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons