TAIF:s trista svit växer

Publicerad 10 november 2016
Adam Åkesson gjorde ett av TAIF:s mål i Karlskoga. Foto: Smålandsposten

Tingsryds AIF har nu förlorat fyra matcher i rad. Defensiven sitter inte och i torsdagens match släpptes sex puckar bakåt. Samtidigt gjorde TAIF bara tre mål framåt.

Topplaget BIK Karlskoga stod för motståndet och de tog ledningen i powerplay efter 6.31. Zack Phillips kunde dock kvittera ett par minuter senare och efter 17.07 var TAIF i ledningen efter ett PP-mål av Jacob Dahlström. En händelserik förstaperiod avslutades med att Karlskoga gjorde 2–2.

I andra perioden ryckte hemmalaget efter två mål. Det andra sattes av succéspelaren Carl Persson som tidigare spelat juniorhockey i Tingsryd.

I tredje perioden kom också 5–2 innan Adam Åkesson satte TAIF:s tredje mål mot sina tidigare lagkompisar. Sista målet kom i tom bur.

TAIF har skador på Filip Owesson samt Niklas Enberg. När även Måns Hermansson saknas blir det tunt på backsidan. Nästa match spelas hemma mot Timrå på måndag. Då ska nyförvärvet Nicolai Bryhnisveen vara spelklar enligt plan. Läs en intervju med honom här.