Annons

Taiftyckarna tror på nya vinster

Publicerad 21 januari 2016

Dags för ännu en premiär på vxonews.se. I dag är det dags för ännu en panel, Taiftyckarna. Veckans fråga: Hur går det för Taif under resten av säsongen?

Oskar Tinggren, redaktör på taif.nu

Annons

”Det finns i dagsläget ingenting som talar för att vi skulle börja tappa en massa poäng helt plötsligt och blir det finalspel mot AIK känns det hugget som stucket, då kan det handla om vem som har flest hemmamatcher. Mot SHL-lagen, vilket det än blir, tror jag däremot att det tar stopp. Allt detta skulle en realist kunna säga.

Jag är dock pessimist av naturen och har tippat förlust inför i stort sett varenda match den här säsongen, vilket har visat sig fungera rätt bra. Därför får vi stryk alla resterande matcher.”

Marcus Leifby, Taifsupporter, frilansjournalist

”Hur går det för Taif under resten av säsongen? är väl det sista jag tänker på när jag släcker lyset på kvällen, och det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen. Jag tror att det går bra och att TAIF tar sig till den hockeyallsvenska finalen. Sedan? SHL? Jag vet inte. Där spelar det sportsliga inte så stor roll, det viktiga blir i stället att uppfylla rätt paragrafer och stadgar. Och att ha cheerleaders och popcornmaskiner i arenan. Eftersom jag inte längre vågar hoppas, så vet jag inte heller vad jag ska tro.”

Rikard Hanson, tvåbarnsfar som gillar Tingsryds AIF, volontärjobbar även på Eliteprospects

”Jag tror laget kommer fortsätta skörda framgångar. Får vi behålla ingredienserna som ligger bakom lagets framgång så tror jag det blir svårt att stoppa dem. Det som möjligen skulle kunna rubba laget är väl isåfall skador även om laget har varit duktiga på att ställa om vid kortare frånvaro av spelare.

Fortsätter laget med samma inställning och gör jobbet varje dag samt att folk fortsätter och komma på matcherna, då tror jag vi har en bra chans på en topp 2 placering. Stödet från läktaren är minst lika viktigt.”

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons