Annons

Talang klar för Växjö Vipers

Publicerad 6 maj 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Växjö Vipers har gjort klart med en ny center. Det är tvåvägscentern Victor Hansson från Åstorp/Kviding IBS som valt att skriva på för Växjöklubben.

– Victor är en oerhörd talang som har förstått vad som kommer att krävas för att nå toppen och vi ser fram emot att få göra detta jobb tillsammans med Victor. Den miljö vi verkar i och det koncept vi valt att arbeta efter har ju vid flera tillfällen visat sig vara en vinnande väg för unga talanger, så vi ser goda förutsättningar för att Victor ska fortsätta utvecklas här, säger Johan Schönbeck i ett pressmeddelande.

Han spelar i det svenska U19-landslaget och har varit uppvaktad av flera SSL-klubbar. Vipers tränare Niklas Nordén anser att Hansson är Sveriges bästa spelare i sin årskull och att hans målmedvetenhet kommer att ta honom långt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons