Annons

Talangen klar för Växjö Vipers

Publicerad 16 maj 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Vipers har gjort klart med en ny spelare. Det är IBK Vöikers talang Felix Göthberg, som under säsongen också spelat i Vipers, som skrivit på ett tvåårskontrakt med SM-finalisten.

– Felix brinner för att bli bra hemma i Växjö. Han är en kille som tränat och som utlånad spelat matcher i vårt A-lag. Med sin speed ser vi kvalitéer i Felix. Vi tror på honom inför framtiden, säger Vipers sportchef Johan Schönbeck till Smålandsposten.

Annons

Felix Göthberg är född 1998 och fick under den gångna säsongen chansen i U19-landslaget.

– Jag ser detta som en fantastisk möjlighet i min innebandykarriär. Jag tror att dessa två åren i Vipers kommer ge mig väldigt mycket. Både som spelare men även som person. Jag har ambitioner om att bli bäst, och jag tror starkt på Växjö Vipers och tror att det är rätt väg att gå för framtida möjligheter. Att få spela i SSL är något jag alltid strävat efter och det är roligt att kunna göra det i sin egen hemstad eftersom Växjö står mig väldigt närr, säger Felix Göthberg i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons