Tingsryd nollat på bortais

Publicerad 29 januari 2018

I fredags vann Tingsryds AIF mot Vita Hästen med 3-0. Under måndagskvällen möttes lagen igen men den här gången var det Vita Hästens tur att vinna med samma siffror.

Hemmalaget tog ledningen efter drygt halva den första perioden i numerärt överläge. Innan första periodpausen utökades ledningen till 2-0 till Vita Hästen.

Efter en mållös andra period gjorde Daniel Josefsson matchens tredje och sista mål. Tingsryds AIF blev nollat och får vända tillbaka till Tingsryd utan poäng.

TAIF spelar tre matcher den här veckan. På onsdag väntar Almtuna och på fredag Södertälje, två viktiga matcher.