Ljungby • Publicerad 2 mars 2018
Förre Trojaspelaren Oscar Holst gjorde mål i Ljungby.
Förre Trojaspelaren Oscar Holst gjorde mål i Ljungby.Foto: Lena Gunnarsson

Med två omgångar kvar i hockeyallsvenskan har de tre sista lagen 65 poäng. Två av dem kommer få kvala sig kvar. Två av dem är Troja och Tingsryd. Detta efter TAIF-vinst i fredagens derby i Ljungby.

TAIF svarade för en galen förstaperiod. De grönvita tog ledningen efter bara en minut genom Daniel Norbe och Oscar Holst, Matheiu Tousignant och Mats Fröshaug ökade på till 0–4.

I andra perioden reducerade Troja två gånger genom Alexander Lindqvist-Hansen och Sebastian Benker. Daniel Öhrn ökade dock på till 2–5 innan perioden var över.

I trejde reducerade Nicolai Meyer, innan Tousignant avgjorde med sitt andra mål för kvällen.

Det tredje laget med 65 poäng är BIK Karlskoga. Inblandade i bottenstriden är också Västervik med 68 poäng.