Tingsryd nollat på bortais

Publicerad 18 november 2016

För sjätte matchen i rad lämnade Tingsryds AIF isen utan poäng. Almtuna blev för tufft och vann med 2-0. Första perioden inleddes med ett jämnt och avvaktande spel. Längre in i perioden var det hemmalaget Almtuna som styrde spelet och var närmaste ett mål med ett stolpskott.

Efter en mållös första period skulle matchens första mål komma. Dessvärre, för Tingsryds del, var det Almtuna som gjorde det efter att pucken letat sig in bakom Tim Sandberg i TAIF-målet. I tredje perioden gjorde hemmalaget också 2-0 och trots att TAIF hade lägen och bland annat två stolpskott blev det inga fler mål.

Tingsryds AIF har det tufft i den allsvenska hockeyn. Laget har drabbats av flera avstängningar och längre skador och sjukdomar. På onsdag väntar nästa match för TAIF:s del, då hemma mot Mora.