Annons

Toppchef lämnar Växjö

Publicerad 10 januari 2018
Foto: Olof Elfverson

Linnéuniversitetets kommunikationschef Ingrid Persson lämnar sin tjänst. Enligt Smålandsposten lämnar hon Växjö för att börja som kommunikationschef på Malmö universitetet i mars. Ingrid persson har arbetat som chef för Linnéuniversitetets kommunikationsavdelning i sex år.

– Jag trivs väldigt bra på Linnéuniversitetet, det är en fantastik arbetsplats och det har varit roliga år. Men av personliga skäl har jag bestämt mig för att flytta på mig. Min tid vid Linnéuniversitetet har varit lärorik, stimulerande, roligt och utvecklande på många olika sätt. Att få jobba inom den akademiska världen är fantastiskt. Här händer mycket hela tiden, ungdomar, framtid, utveckling, internationell forskning och allt som hör det till, säger hon till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons