Annons

Toppryttaren är tillbaka i Lammhult

Publicerad 21 mars 2016
Kajsa Andreen och L Fleur är tillbaka i Lammhults RK. Foto: Privat
Kajsa Andreen och L Fleur är tillbaka i Lammhults RK. Foto: Privat

Efter ett års tävlande för Mantorpsryttarna är Kajsa Andréen från Blädingeås tillbaka i Lammhults ridklubb. I helgen tävlade hon med sin L Fleur i Ljungbys nationella tävlingar i Sickinge och det gick riktigt bra. Ekipaget inledde tävlingshelgen med en andraplats i lördagens 1.25-hoppning. På söndagen blev det ytterligare en placering när man slutade femma i en 1.30-klass.

Även ponnyeliten tävlade hos Ljungby i helgen. Flera Lammhultsekipage svarade för fina resultat. Annie Svensson nådde en fin sjätteplacering i söndagens medelsvår B tillsammans med din d-ponny Poetic Star. I svåraste klassen slutade även Elsa Ivansson från Vetlandaorten, boendes i Rottne, fyra med sin b-ponny Rico.

Elsa och Rico blev dessutom tvåa i en lätt A under lördagen. Samma tävlingsdag nådde även felfria Tilda Jonsson och Amelia från Lammhults RK en sjätteplats i en medelsvår B med bedömning inverkan. Klassen var dessutom SM-kval. Under helgen debuterade även Ellen Dahlberg i större sammanhang och hon svarade för en premiär med klart godkända resultat på medelsvår b-nivå.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons