Annons

Förlust för J-O Waldner – mot Vislandas vassaste

Publicerad 11 februari 2016

En legend har spelat sin sista match. Jan-Owe Waldners karriär är över. Det avslutades med en förlust och sin allra sista handskakning efter match gjorde J-O med den förre Frejspelaren Andreas Törnkvist från Vislanda. Vxonews snackade med Törnkvist inför den historiska matchen som han vann med 3–1.

– Det vore häftigt. Det kan man inte säga annat, sade Andreas Törnkvist om att möta J-O inför lottningen. …

Annons

Törnkvist och Waldner hade inför matchen mötts vid ett tiotal tidigare tillfällen. Törnkvist hade vunnit tre av matcherna.

– Jag hade ett par tunga torskar i början. Det har ofta varit jämna matcher där jag haft ledningen, men tappat. Han är lurig.

Andreas Törnkvist har spelat hela säsongen med axelproblem, men känner sig nu bättre än på länge. Det låter lovande inför stundande slutspel där han och laget hoppas nå längre än fjolårets semifinal. Men först kan han vara med och skriva pingishistoria.

– Han är kanske lite ojämnare nu för tiden, men har han kan fortfarande vara magisk. Det gäller att hela tiden vara med när man möter honom. Han kan sporten, om man säger så, säger Andreas Törnkvist.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons