Tre poäng för Taif i Meca Hockey Race

Publicerad 6 mars 2017

Under måndagskvällen startade Meca Hockey Race, slutspelsserien inför direktkval till SHL, för Tingsryds del. Första matchen spelades hemma i Nelson Garden Arena mot Almtuna.

Niklas Rubin lyckades hålla nollan under första och andra perioden trots att Almtuna hade betydligt fler skott på mål. Och trots att bortalaget dominerade blev det taif och Filip Owesson som gjorde 1-0 med knappt tre minuter kvar av sista perioden.

Även om Almtuna tog ut sin målvakt blev det inga fler mål och Tingsryd tog hem segern med 1-0 och fick därför med sig tre poäng in i slutspelsserien inför direktkvalet.