Tredje raka för Tingsryd

Tingsryd • Publicerad 27 oktober 2017

Nio poäng på en vecka. Tingsryd har hittat formen i hockeyallsvenskan. Vinster mot Pantern och Modo följdes av en skön 4–1-seger hemma mot Vita Hästen i fredagens match.

Tingsryds målvakt Niklas Rubin gjorde åter en mycket fin match och släppte bara en puck bakom sig. Framåt spräcktes hemmanollan efter 2.33 av andra perioden. Filip Owesson gjorde sitt fjärde mål för säsongen i powerplay. Mikael Frycklund ökade på till 2–0 senare i perioden. Före andra paus reducerade gästerna från Norrköping.

Tingsryd kunde dock återta en tvåmålsledning efter bara 1.07 i tredje perioden. Mats Frøshaug satte 3–1. Matchen sista mål kom i tom bur med 35 sekunder kvar. Hannes Johansson gjorde målet.

Troja gjorde en stark defensiv match borta mot serieledaren Timrå. Matchen var mållös under ordinarie matchtid. Jonathan Dahlén avgjorde för Timrå i förlängningen.