Tredje raka förlusten för TAIF

Publicerad 8 februari 2017

Tingsryds AIF förlorade onsdagens hemmamatch mot elfteplacerade Modo. Det var bortalaget som tog ledningen i Nelson Garden Arena efter knappt tolv minuter spelade.

Men Jonathan Johnson skulle senare i perioden både kvittera och ge sitt TAIF ledningen. Det första målet gjorde han i powerplay med drygt fyra minuter kvar och med några sekunder kvar av första perioden gjorde han också 2-1.

I andra perioden skapade lagen många chanser men det var bortalaget som skulle kvittera och senare också återta ledningen. Patrik Karlkvist gav sitt Modo ledningen efter drygt halva matchen spelad. Niklas Johansson kvitterade sedan till 3-3 efter att ha frispelats och iskallt avslutat i krysset.

Trots att Tingsryd hade et litet övertag på isen i tredje perioden var det bara bortalaget som skulle göra mål. Under matchens åtta sista minuter gjorde Modo tre mål, varav ett i tom bur. Matchen slutade 6-3 till Modo, vilket innebär den tredje raka förlusten för Tingsryds AIF.