Annons

Trotjänaren förlänger med Öster

Publicerad 16 oktober 2017
Foto: Smålandsposten

Han har spelat för Östers If sedan 2006 och har en ordinarie plats i klubbens backlinje.

Nu förlänger Mario ”Supermario” Vasilj sitt kontrakt med 1+1 år, vilket innebär att han spelar vidare fram till och med nästa säsong med option på förlängning över 2019.

Annons

– Idag är en stor dag för Östers If. Vår kapten och kultbärare förlänger med oss i ett år med option på ännu ett. Mario är en otroligt viktig spelar för laget både på och utanför plan. Vi är därför extra glada att Mario går in i sin 13:e säsong med föreningen. Mario är en oerhört viktig pusselbit i vårt pågående lagbygge, säger sportchef Matías Concha på klubbens hemsida.

Mario Vasilj säger följande på klubbens hemsida:

– Det var här allt startade en gång i tiden, på riktigt, med elitfotboll - och jag känner mig otroligt stolt över att kunna fortsätta att spela för föreningen i mitt hjärta. Det ska bli fantastiskt kul att vara med och bidra på resan som vi har startat med nuvarande grupp och lag, en härlig trupp med oerhört professionella och duktiga spelare och ledare. Förhoppningsvis kan jag fortsätta bidra med stabilitet, rutin och vara en spelare andra ska kunna luta sig mot. Några mål framåt hade heller inte varit fel

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons