Annons

Turistsatsning i Växjö

Publicerad 30 maj 2017
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten

Förra sommaren sattes tre så kallade Info Points upp i Växjö. Det är en bemannad turistserviceplats som kan ge turistisk information till besökare och fungerar som ett komplement till Växjö Turistcenter.

Inför sommaren 2017 fortsätter satsningen och två nya platser får Info Points. Serviceplatserna kommer att finnas vid Elite Park Hotel, Elite Stadshotellet, Evedals Camping, Quality Hotel Royal Corner och Scandic.

Annons

– De flesta Info Points i Växjö har öppet dygnet runt och ligger på olika platser i kommunen. Detta betyder att besökare kan få personlig hjälp där de befinner sig, oavsett tid på dygnet, säger Peter Knutsson på Växjö & Co i ett pressmeddelande.

Antalet turister som kommer till Växjö ökar och under fjolårets tre sommarmånader ökade antalet uthyrda hotellrum i Växjö med hela 18 procent.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons