Annons

TV-profilerna: "Vida Arena bäst i Sverige"

Publicerad 14 mars 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Under tisdagen släpptes ett nytt avsnitt av podcasten Puckat med experten Mike Helber och programledaren Björn Oldeen. I avsnittet listar Oldeen de tre topparenorna i Sverige. Etta på listan kom Vida Arena i Växjö.

"Dels är det en, kapacitetsmässigt, väldigt välbalanserad med 6500 ungefär som gör att det inte blir allt för mycket lyft. En tät arena som är snygg och charmig med sköna färger. Man kommer in och känner att man trivs där. Sedan är det bra tryck på publiken, framför i slutspelet. Det är inte bara en trä- eller betonghall som man kliver in i" säger han i avsnittet och får medhåll av Mike Helber.

Annons

"Vida Arena är ju en blandning av en ishall och en arena på det bästa sättet som finns i Sverige", säger Mike Helber i podden.

…

MISSA INTE

VXOnews slutspelsmagasin - senaste nytt om Växjö Lakers och intervju med Växjö Vipers Christopher Holmér. Se programmet här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons