Två PP-mål när Lakers vände

Växjö • Publicerad 1 mars 2018
Brendan Shinnimin gjorde ett mål och en assist.
Brendan Shinnimin gjorde ett mål och en assist.Foto: Lena Gunnarsson

Seriesegern är klar. Nu handlar det om att förbereda sig för slutspel för Växjö Lakers. I matchen mot Örebro fick Sam Hallam ett positivt besked om spelet i powerplay. Hans lag vände 0–1 till 2–1 efter två powerplaymål.

Örebro tog ledningen i första perioden genom förre Lakersspelaren Anton Hedman. I andra perioden kvitterade Elias Pettersson i powerplay och med nio minuter kvar av matchen gjorde Brendan Shinnimin 2–1 i powerplay.

Växjö Lakers saknade Robert Rosén och Tuomas Kiiskinen, men vann ändå. Serievinnaren är verkligen suverän och har nu spelat ihop 107 poäng.