Annons

Två Växjöbor kan vinna stora bloggpriser

Publicerad 10 mars 2016
Foto: Privat
Foto: Privat

Mirza Bico och Thomas Sekelius från Växjö är båda nominerade i olika kategorier på årets Finest-gala.

Mirza Bico kan vinna titeln "Årets Instagrammare" för sitt humorkonto ellentvshow. Kontot har i dagsläget över 1,2 miljoner följare.

Annons

– Det känns jättebra och kul att mina följare på Instagram tycker att jag förtjänar att bli nominerad som Årets Instagrammare! Detta är ännu ett tecken på att mina följare uppskattar mitt hårda arbete med kontot, säger han.

Mirza har tidigare arbetat som social media manager till Isabella Löwengrip, men slutade den 29 februari i år för att lägga mer tid till sitt instagramkonto. Han arbetar också som social media-konsult åt ett bolag.

I början av hans Instagram-karriär lade han bara ut bilder på tv-profilen Ellen DeGeners. Efter ett tag började han lägga ut humoristiska bilder, något som har varit framgångsrikt.

– Mina konkurrenter är ju stora profiler och det klart att även de har en stor chans att ta hem priset. Dock tror jag ändå att jag har en chans att vinna på grund av att mina följare är mer aktiva. Bara att bli nominerad är stor ära för mig så det känns redan som att jag har vunnit. Vinsten för mig skulle innebära att det kanske skulle öppna nya dörrar för mig i nöjesbranschen och att jag skulle sätta humorkontona på kartan i Sverige, säger Mirza Bico.

Youtubern Thomas Sekelius är nominerad i fyra olika kategorier. Årets beautyblogg, årets inspiratör, årets nykomling i bloggvärlden och till årets youtubekanal.

Finest, som är Nordens största blogg-gala firar tioårsjubileum i år och hålls den 20 april.

Vxonews har tidigare skrivit om Mirza Bico och hans framgångar. Läs intervjun här.

Charlotte Stjernkvist

Foto: Skärmbild/Thomas Sekelius
Foto: Skärmbild/Thomas Sekelius
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons