Uddamålsförlust för Tingsryd

Publicerad 12 januari 2018

Tingsryds AIF förlorade fredagens bortamatch mot Björklöven med 3-2. Matchen var svängig och inom loppet av 81 sekunder i mitten av den första perioden gjordes matchens tre första mål.

Björklöven tog ledningen inför 3 756 åskådare i A3 Arena i Umeå efter nästan 13 minuter. Men mindre än en minut senare kvitterade Daniel Öhrn. 1-1 stod sig dock bara i 24 sekunder innan Björklöven återtog ledningen igen.

I den andra perioden utökade Björklöven ledningen i numerärt överläge. Mats Josten Fröshaug reducerade strax efteråt men närmare än så kom inte Tingsryds AIF, som inför hade fyra raka segrar.

Den tredje perioden blev mållös trots bra lägen. Björklöven vann matchen med 3-2.