Annons
Nöje

Unik Abbahyllning till Växjö

Publicerad 9 september 2016
Foto: Pressbild

I början av nästa år, den 4 januari, kommer Happy new year - The original band - The ABBA tribute till konserthuset i Växjö. Under två timmar bjuder fyra frontartister på alla hits från det klassiska bandet.

Konserten kallas för ”As ABBA as it gets" och det stämmer också. Turnén har rättigheterna från Polar och Universal. Med på scen är också Owe Sandström som designade Abbas scenkläder samt flera musiker som spelade tillsammans med bandet på 1970- och 1980-talet.

Annons

I bandet ser vi Lasse Wellander på gitarr, Åke Sundqvist på trummor, Johan Stengård på sax, Mikael Areklev på gitarr, Roger Palm på trummor och Mike Watson på bas.

Rollerna som Frida, Agneta, Björn och Benny spelas av Linda Frithiof, Malin Kernby, Patrik Lundström och Joakim Niehoff.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VE2_zUdEbj8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons