Annons

Unik jobbsatsning i Växjö

Publicerad 12 oktober 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

I februari nästa år arrangeras Växjölöftes Jobbvecka, som beskrivs som en unik satsning på jobb, utbildning och förbättrad matchning på arbetsmarknaden. Bakom satsningen finns Växjö kommun, Arbetsförmedlingen, Linnéuniversitetet, Länsstyrelsen Kronoberg och det lokala näringslivet.

Jobbveckan kommer att genomföras 5-9 februari och innehålla aktiviteter och mötesplatser för olika målgrupper. Målet är att fler ska hitta jobb eller utbildning som leder till jobb. Den 8 februari arrangeras också den stora jobbmässan i Tipshallen.

– Jobbmässan är den stora aktiviteten och höjdpunkten under veckan, Nu satsar vi lite extra i år med större montrar för utställare, fler aktiviteter och upplevelser för besökare. Vi riktar oss till en bredare målgrupp och ett större regionalt område än tidigare. Det tror vi ska få fler besökare till mässan i år. Intresset är stort, vi öppnade upp för anmälan i veckan för utställare och många har redan anmälts sig, säger Emma Andersson, projektledare för Växjölöftets Jobbvecka 2018, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons