Annons

Unik röst på Växjöscenen

Och en unik blandning av musikstilarna blues-, jazz-, kabaré- och folkmusik.
Publicerad 16 augusti 2017
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Miss Li slog igenom hos en bredare publik genom sin medverkan i tv-programmet ”Så mycket bättre” år 2012 då hon gjorde egna versioner av bland annat Pugh Rogefeldts låt "Här kommer natten" och Olle Ljungströms "Nåt för dom som väntar".

Men Linda Carlsson var aktiv långt innan dess. År 2008 låg hennes låt "Ba ba ba" på Tracklistan och hon medverkade också på Lars Winnerbäcks album Daugava genom duetten "Om du lämnade mig nu".

Annons

Sedan dess har Miss Li haft åtskilliga hits, toppat listor och hörts i några av världens största tv-serier som "Grey's Anatomy", "Desperate Housewives" och "Next Top Model". Fredagen den 18 augusti intar hon Stora scenen på Stortorget i Växjö efter en sommar full av spelningar. Tidigare i våras berättade hon om sina förväntningar.

– Det har gått flera år sedan min senaste turné. Ni kan ju bara fatta hur mycket energi jag har lagrat i min kropp under denna tiden. Detta break har varit så nyttigt för mig och den musik jag gjort är större än något av det jag tidigare gjort! Jag tar med mig samma band som tidigare och vi kommer ta musiken till en ny nivå.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons