Uppförsbacke för Vipers - efter ny förlust

Publicerad 15 mars 2016

Växjö Vipers har det fortsatt tufft i kvartsfinalsserien mot Dalen. Under tisdagen klev laget av planen efter en tredje förlust på lika många matcher.

Redan efter 01.22 ledde bortalaget i Fortnox Arena. När första perioden var över stod det 0-2 på matchklockan. Tidigt i andra perioden kunde Manuel Engel göra 1-2.

Det hann bara gå 22 sekunder i tredje perioden innan Umeålaget gjort mål men Niklas Ramirez kunde minuterna efteråt reducera till 2-3. Matchen var svängig och efter ett Dalenmål till 2-4 kunde Johan Roos göra mål med 2.22 kvar på matchklockan. Men istället för kvittering kom 3-5, som blev slutresultat.

Det ger 3-0 i matcher till Dalen. Nu väntar match i Umeå, där alltså Vipers säsong kan ta slut om det vill sig illa för Växjölaget.