Annons

Stjärnan lämnar Lakers

Publicerad 5 december 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Enligt källor till Smålandsposten lämnar Geoff Platt Växjö Lakers. Uppgifterna gör gällande att stjärnforwarden köps loss av en KHL-klubb.

– Vi är i en process och alla parter har tackat muntligt ja, säger Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson till Smålandsposten.

Annons

Geoff Platt kom inför den här säsongen till Växjö Lakers från CSKA Moskva i KHL. I vilken klubben han hamnar i nu är i nuläget oklart. På 25 SHL-matcher har han gjort tio mål och fem assist. Han har även gjort tre poäng på sju CHL-matcher för klubben.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Omröstning: Vad ser ni helst att er favoritklubb säljer? <a href="https://twitter.com/hashtag/vaxjolakers?src=hash">#vaxjolakers</a></p>&mdash; Daniel Rydström (@vxorydis) <a href="https://twitter.com/vxorydis/status/805791754876239876">December 5, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

LÄS MER

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons