Annons

Upptäckte vänsterprassel - gav rak höger

Publicerad 27 april 2016
Foto: Lars-Göran Rydqvist
Foto: Lars-Göran Rydqvist

En man i 30-årsåldern döms till sex månaders fängelse för grov misshandel och skadegörelse efter att han upptäckte sin sambo, naken under täcket tillsammans med hans kompis.

Det hela inträffade under natten till den 30 augusti förra året. Alla tre hade umgåtts men 30-åringen kände sig dålig och åkte hem till sig. Sambon valde att stanna kvar och hamnade till slut i den andre mannens lägenhet.

Annons

30-åringen ville att sambon skulle åka hem och skickade efter en taxi. Detta ville inte sambon, som valde att stanna kvar. Då valde 30-åringen att åka dit istället.

Han bröt sig in i lägenheten, beväpnad med ett knogjärn och slog flera slag mot den andra mannens ansikte, huvud och armarna. 30-åringen släpade även mannen över golvet, drog ut föremål i lägenheten, kastade glas och slog en tv-apparat i golvet.

30-åringen erkänner misshandeln, men nekar till att han har använt sig av knogjärnet.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons