Annons

Våldtogs och tvingades dricka urin

Publicerad 20 juni 2017
Foto: Anders Johansson, Barometern
Foto: Anders Johansson, Barometern

Under måndagen rapporterade flera lokala medier om att en 17-årig pojke misstänks för flera sexbrott, bland annat våldtäkt, efter att ha våldtagit en 15-årig flicka. Nu skriver Smålandsposten om flera detaljer i den omfattande utredningen.

Enligt tidningen ska pojken och flickan ha varit tillsammans till och från. Vid flera tillfällen ska han ha misshandlat henne genom att slå henne, ta grepp om käken och ibland sparka på kroppen. Vid ett tillfälle i mars ska ha också ha tvingat henne att dricka hans urin, annars skulle han knäcka hennes käke, skriver Smålandsposten.

Annons

Under flera månader ska 17-åringen ha haft samlag med flickan, som då var 14 år, något som rubriceras som sexuellt utnyttjande av barn.

Han misstänks också för våldtäkt efter att ha tvingat henne till samlag efter att han tryckt ner flickan i sängen och hållit fast hennes händer.

Läs mer här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons