Annons
Nöje

Vallarnas show till Växjö

Växjö • Publicerad 11 maj 2018
Foto: Tekla Höckert

Pilsner & Penseldrag - Gänget i 57:an reser västerut! heter årets lustspel på Vallarna i Falkenberg. Den 27 oktober gästas Växjö konserthus av ensemblen med bland annat Claes Månsson, Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Ing-Marie Carlsson, och Anna Carlsson.

”Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård där en skara av de hjärtligaste och mest pricksäkra figurer tillsammans denna höst skapar en ”uppåt-väggarna” livad afton på scener runt om i landet. Man kan säga att ett av Gideon Wahlbergs berömda verk återuppstår och får nytt liv. Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när Sveriges skrattsäkraste gäng tar plats på scenen”, står det i evenemangsbeskrivningen.

Foto: Bo Håkansson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons